Δείπνισε με τους βουλευτές του ΔΗΣΥ η Αννίτα – Δείτε τις φωτογραφίες

Δείπνισε με τους βουλευτές του ΔΗΣΥ η Αννίτα – Δείτε τις φωτογραφίες

αλαρή συνάντηση πραγματοποίησε η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΣΥ στη Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του κόμματος συναντήθηκαν για φαγητό σε εστιατόριο στη Λεμεσό. Ανάμεσα του και η Πρόεδρος της Βουλής και του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, Ευθύμιος Δίπλαρος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Νίκος Τορναρίτης.

Την συνάντηση γνωστοποίησαν οι ίδιοι οι βουλευτές οι οποίοι ανέβασαν τις φωτογραφίες με τους συναδέλφους τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες:   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE