Άγρια δολοφονία στο Λονδίνο: Θύμα ο 29χρονος Αντώνης Αντωνιάδης - Αυτοί είναι οι ύποπτοι

Άγρια δολοφονία στο Λονδίνο: Θύμα ο 29χρονος Αντώνης Αντωνιάδης - Αυτοί είναι οι ύποπτοι

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου του Λονδίνου «άφησε» την τελευταία του πνοή, την Κυριακή 21 Ιουλίου, ο 29χρονος Αγγλοκύπριος Αντώνης Αντωνιάδης.

Δυο εβδομάδες προηγουμένως, την Κυριακή 7 Ιουλίου, ο 29χρονος Αντώνης, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τρία πρόσωπα κοντά στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την νεκροτομή η αιτία θανάτου οφείλεται σε πολυοργανική ανεπάρκεια λόγω τραυματισμού με μαχαίρι. 

Στη σύλληψη δυο νεαρών έχει προβεί η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, τους οποίους θεωρεί ως υπόπτους για την φονική επίθεση στον 29χρονο. Επιπρόσθετα καταζητείται ο 19χρονος Joshua McCovequodale , ο οποίος πιστεύεται ότι φέρει σοβαρά τραύματα με την ζωή του πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο καταζητούμενος 19χρονος για την φονική επίθεση:

Αυτούσια η ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE