Το Κίεβο ανακοίνωσε ότι βύθισε ρωσικό υποβρύχιο και κατέστρεψε σύστημα S-400

Το Κίεβο ανακοίνωσε ότι βύθισε ρωσικό υποβρύχιο και κατέστρεψε σύστημα S-400

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας ανακοίνωσαν το Σάββατο ότι βύθισαν ένα ρωσικό υποβρύχιο και κατέστρεψαν ένα αντιαεροπορικό σύστημα S-400 στην περιοχή της Κριμαίας.

Από τη χθεσινή επίθεση υπέστησαν σημαντικές ζημιές τέσσερις εκτοξευτές του αντιαεροπορικού συστήματος Triumf.

Οι ουκρανικές δυνάμεις έπληξαν επιτυχώς και βύθισαν το ρωσικό υποβρύχιο Rostov on Don στο λιμάνι της Σεβαστούπολης στην Κριμαία, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε ευθέως τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «δεν θέλει ειρήνη», μετά τη μεγαλύτερη σε διάρκεια αεροπορική επίθεση της χρονιάς στην ουκρανική πρωτεύουσα, την ώρα που το Κίεβο επιχειρεί να ενισχύσει τη διπλωματική του θέση ενόψει πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE