Ενίσχυση μέτρων ασφάλειας μετά από τις ταραχές στο Σάντερλαντ στη Βρετανία

Ενίσχυση μέτρων ασφάλειας μετά από τις ταραχές στο Σάντερλαντ στη Βρετανία

Η βρετανική αστυνομία αναπτύσσει περισσότερους αστυνομικούς στους δρόμους, μετά από προειδοποιήσεις για πιο βίαια επεισόδια το Σαββατοκύριακο, ενώ έχουν ενισχυθεί και τα μέτρα ασφάλειας στα τζαμιά, μετά την πυρπόληση αυτοκινήτων από διαδηλωτές κατά των μεταναστών.

Οι βίαιες διαδηλώσεις προκλήθηκαν από τη δολοφονία τριών μικρών κοριτσιών στο Σάουθπορτ.

Στις ταραχές ενεπλάκησαν εκατοντάδες άνθρωποι ή χιλιάδες σε μία διαμαρτυρία στο Λονδίνο, μετά από το ξέσπασμα τους μέσα στην εβδομάδα, αφού είχε διαδοθεί εσφαλμένα μέσω του διαδικτύου, ότι ο ύποπτος για τις δολοφονίες στο Σάουθπροτ ήταν ένας ακραίος μουσουλμάνος μετανάστης.

Οι ταραχές ξέσπασαν το βράδυ της Παρασκευής στο Σάντερλαντ όπου εξαπλώθηκε το κύμα βίας που πυροδότησε η δολοφονία τριών μικρών κοριτσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE