Δύο ανήλικες... «έστησαν καραούλι» σε παραλία - Έκλεψαν τσάντα από κρεβατάκι

Δύο ανήλικες... «έστησαν καραούλι» σε παραλία - Έκλεψαν τσάντα από κρεβατάκι

Γύρω στη μία χθες το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία ότι σε παραλία στη Λάρνακα, δύο νεαρά κορίτσια έκλεψαν τσάντα που βρισκόταν σε κρεβατάκι.


Μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν τις δύο ύποπτες, ηλικίας 15 και 16 ετών, καθώς και τον πολίτη που ενημέρωσε την Αστυνομία, ο οποίος είχε στην κατοχή του την τσάντα και την παρέδωσε στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, οι δύο ανήλικες, ανακρίθηκαν και κατηγορηθήκαν γραπτώς, στην παρουσία κηδεμόνων και δικηγόρων, ενώ αναμένεται να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.


Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE