Δύο ανήλικες... «έστησαν καραούλι» σε παραλία - Έκλεψαν τσάντα από κρεβατάκι

Δύο ανήλικες... «έστησαν καραούλι» σε παραλία - Έκλεψαν τσάντα από κρεβατάκι

Γύρω στη μία χθες το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία ότι σε παραλία στη Λάρνακα, δύο νεαρά κορίτσια έκλεψαν τσάντα που βρισκόταν σε κρεβατάκι.


Μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν τις δύο ύποπτες, ηλικίας 15 και 16 ετών, καθώς και τον πολίτη που ενημέρωσε την Αστυνομία, ο οποίος είχε στην κατοχή του την τσάντα και την παρέδωσε στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, οι δύο ανήλικες, ανακρίθηκαν και κατηγορηθήκαν γραπτώς, στην παρουσία κηδεμόνων και δικηγόρων, ενώ αναμένεται να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.


Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.