Δύο ανήλικες... «έστησαν καραούλι» σε παραλία - Έκλεψαν τσάντα από κρεβατάκι

Δύο ανήλικες... «έστησαν καραούλι» σε παραλία - Έκλεψαν τσάντα από κρεβατάκι

Γύρω στη μία χθες το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία ότι σε παραλία στη Λάρνακα, δύο νεαρά κορίτσια έκλεψαν τσάντα που βρισκόταν σε κρεβατάκι.


Μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν τις δύο ύποπτες, ηλικίας 15 και 16 ετών, καθώς και τον πολίτη που ενημέρωσε την Αστυνομία, ο οποίος είχε στην κατοχή του την τσάντα και την παρέδωσε στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, οι δύο ανήλικες, ανακρίθηκαν και κατηγορηθήκαν γραπτώς, στην παρουσία κηδεμόνων και δικηγόρων, ενώ αναμένεται να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.


Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE