Δύο ανήλικες... «έστησαν καραούλι» σε παραλία - Έκλεψαν τσάντα από κρεβατάκι

Δύο ανήλικες... «έστησαν καραούλι» σε παραλία - Έκλεψαν τσάντα από κρεβατάκι

Γύρω στη μία χθες το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία ότι σε παραλία στη Λάρνακα, δύο νεαρά κορίτσια έκλεψαν τσάντα που βρισκόταν σε κρεβατάκι.


Μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν τις δύο ύποπτες, ηλικίας 15 και 16 ετών, καθώς και τον πολίτη που ενημέρωσε την Αστυνομία, ο οποίος είχε στην κατοχή του την τσάντα και την παρέδωσε στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, οι δύο ανήλικες, ανακρίθηκαν και κατηγορηθήκαν γραπτώς, στην παρουσία κηδεμόνων και δικηγόρων, ενώ αναμένεται να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.


Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE