Δύο ανήλικες... «έστησαν καραούλι» σε παραλία - Έκλεψαν τσάντα από κρεβατάκι

Δύο ανήλικες... «έστησαν καραούλι» σε παραλία - Έκλεψαν τσάντα από κρεβατάκι

Γύρω στη μία χθες το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία ότι σε παραλία στη Λάρνακα, δύο νεαρά κορίτσια έκλεψαν τσάντα που βρισκόταν σε κρεβατάκι.


Μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν τις δύο ύποπτες, ηλικίας 15 και 16 ετών, καθώς και τον πολίτη που ενημέρωσε την Αστυνομία, ο οποίος είχε στην κατοχή του την τσάντα και την παρέδωσε στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, οι δύο ανήλικες, ανακρίθηκαν και κατηγορηθήκαν γραπτώς, στην παρουσία κηδεμόνων και δικηγόρων, ενώ αναμένεται να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.


Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE