Θύμα απάτης 54χρονος: Γυναίκα τον έπεισε να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα - Έχασε 30 χιλιάδες ευρώ

Θύμα απάτης 54χρονος: Γυναίκα τον έπεισε να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα - Έχασε 30 χιλιάδες ευρώ

Θύμα απάτης έπεσε 54χρονος στη Λεμεσό , χάνοντας 30χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 54χρονος κατήγγειλε ότι τον Φεβρουάριο είχε συνομιλία με γυναίκα μέσα από το Facebook η οποία τον έπεισε να επενδύσει 30 χιλιάδες ευρώ σε κρυπτονομίσματα σε διαδικτυακή πλατφόρμα.

Ο ίδιος απέστειλε το ποσό με τέσσερις συναλλαγές από τον τραπεζικό του λογαριασμό σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι και ακολούθως στη διαδικτυακή πλατφόρμα. Ωστόσο όταν είδε ότι η επένδυση του απέδιδε και θέλησε να κάνει ανάληψη κερδών, αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Εκ των υστέρων αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα απάτης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΓΔΟΕ του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.