Οι ΗΠΑ ζητούν από το Κίεβο να μάθoυν τους «στόχους» εισβολής του σε ρωσικό έδαφος

Οι ΗΠΑ ζητούν από το Κίεβο να μάθoυν τους «στόχους» εισβολής του σε ρωσικό έδαφος

Ο Λευκός Οίκος σκοπεύει να επικοινωνήσει με το Κίεβο για να μάθει τους στόχους της εισβολής ουκρανικών δυνάμεων στην περιφέρεια Κουρσκ της Ρωσίας, δήλωσε την Τετάρτη η εκπρόσωπος Καρίν Ζαν-Πιερ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Υπογράμμισε παράλληλα πως η αμερικανική Κυβέρνηση δεν γνώριζε εκ των προτέρων για την επιχείρηση.

«Θα επικοινωνήσουμε με τον ουκρανικό στρατό για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τους στόχους», είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την επιχείρηση που έχει υποχρεώσει χιλιάδες άμαχους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Η Μόσχα ανακοίνωσε νωρίτερα την Τετάρτη πως ρωσικά στρατεύματα προσπαθούν να απωθήσουν τις ουκρανικές δυνάμεις που εισέβαλαν στην περιφέρεια Κουρσκ, που αποτελεί σημαντικό κόμβο μεταφοράς φυσικού αερίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE