ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην Κίνα ο Πρόεδρος με το ΚΕΒΕ για προσέλκυση επενδύσεων

Στην Κίνα ο Πρόεδρος με το ΚΕΒΕ για προσέλκυση επενδύσεων

Το ΚΕΒΕ, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, ο Κυπρο-Κινέζικος Επιχειρηματικός Σύνδεσμος και ο Κυπριακός Οργανισμός Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA), οργανώνουν στις 17 Οκτωβρίου, 2015 Σεμινάριο στο Πεκίνο για προώθηση της Κύπρου σαν Διεθνές Επιχειρηματικό και Επενδυτικό Κέντρο. Το Σεμινάριο θα προσφωνήσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Στο Σεμινάριο συμμετέχουν 30 κυπριακές εταιρείες αντιπροσωπεύοντας ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων όπως λογιστές, δικηγόροι, καθώς και εταιρείες ανάπτυξης γης.

Η Κίνα αναμφίβολα αποτελεί μια τεράστια αγορά για την Κύπρο, με τεράστιες προοπτικές τόσο για επενδύσεις όσο για απόκτηση ιθαγένειας, από Κινέζους μεγαλοεπιχειρηματίες.  Το Σεμινάριο αυτό του ΚΕΒΕ που πραγματοποιείται μετά την πλήρη άρση όλων των περιορισμών στην διακίνηση κεφαλαίων αποκτά ιδιαίτερη σημασία, γιατί μεταφέρεται το μήνυμα στους Κινέζους Επενδυτές ότι δεν υπάρχουν πλέον εμπόδια στη μεταφορά κεφαλαίων από Κύπρο στην Κίνα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα της επιλογής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΚΕΒΕ και ο Κυπρο-Κινέζικος Επιχειρηματικός Σύνδεσμος οργανώνουν παρόμοια Σεμινάρια από το 2005, γιατί πιστεύουν ακράδαντα ότι μόνο με την συλλογική προβολή της Κύπρου σε χώρες του εξωτερικού, μπορεί η Κύπρος να καθιερωθεί σαν ελκυστικός επενδυτικός προορισμός.

Περαιτέρω προτρέπονται όλοι οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να έχουν εμποροοικονομικές σχέσεις με την Κίνα να γίνουν μέλη του Κυπρο-Κινέζικου επιχειρηματικού συνδέσμου, ο οποίος λειτουργεί κάτω από την αιγίδα του ΚΕΒΕ σε στενή συνεργασία με την Πρεσβεία της Κίνας στη Λευκωσία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top