Θεσσαλονίκη: Δύο άτομα κατηγορούνται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος

Θεσσαλονίκη: Δύο άτομα κατηγορούνται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος

Δύο άτομα, ηλικίας 29 και 27 ετών, κατηγορούνται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2024, στην περιοχή των Διαβατών εντοπίστηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και Ι.Χ. φορτηγό, τα οποία βρίσκονταν στην κατοχή του 29χρονου και του 27χρονου, αντίστοιχα και διαπιστώθηκε η παραποίηση των αριθμών πλαισίου και κινητήρα των οχημάτων.

Από την περαιτέρω έρευνα, για τα δύο οχήματα που κατασχέθηκαν, διαπιστώθηκε πως το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο έχει ήδη αποδοθεί στον νόμιμο ιδιοκτήτη του, είχε αφαιρεθεί τον Φεβρουάριο του 2022 από την περιοχή του Καματερού Αττικής, ενώ για το Ι.Χ. φορτηγό διερευνάται το ιδιοκτησιακό του καθεστώς.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE