Παραλίγο τραγωδία στην Άρτα - Σοβαρά τραυματίστηκαν δύο γυναίκες από πτώση ανελκυστήρα πολυκατοικίας

Παραλίγο τραγωδία στην Άρτα - Σοβαρά τραυματίστηκαν δύο γυναίκες από πτώση ανελκυστήρα πολυκατοικίας

Παραλίγο τραγωδία σε πολυκατοικία της Άρτας όταν το ασανσέρ στον οποίο επέβαιναν δυο αδερφές 51 και 53 ετών έκανε ξαφνική βουτιά με αποτέλεσμα οι γυναίκες να τραυματιστούν σοβαρά.

Δεν είναι γνωστό υπό ποιες συνθήκες συνέβη το ατύχημα που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τις δυο αδερφές που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Άρτας και από κει στο νοσοκομείο Ιωαννινων όπου νοσηλεύονται.

Η μια από τις γυναίκες αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE