LIFESTYLE

Tρικούβερτος καυγάς Κύπριου τραγουδιστή με τη σύντροφο του σε εστιατόριο! Τον παράτησε και έφυγε

Tρικούβερτος καυγάς Κύπριου τραγουδιστή με τη σύντροφο του σε εστιατόριο! Τον παράτησε και έφυγε

Όλοι μιλούν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι που βάδιζε προς τον γάμο και την οικογένεια κάτι που έχουν και οι δυο παραδεχθεί εμμέσως. Όμως Ελλαδικό δημοσίευμα ανατρέπει τα πάντα και περιγράφει ένα τρικούβερτο καυγά χθες Τρίτη σε εστιατόριο της Γλυφάδας

Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας να κρατούσαν χαμηλά τους τόνους στη σχέση τους, στην πορεία όμως τα πράγματα άλλαξαν και οι δυο τους δεν έκρυβαν τον έρωτά τους. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που τους είδαμε δημόσια σε τρυφερές στιγμές και που σε συνεντεύξεις τους έσταζαν μέλι ο ένας για τον άλλο. 

Παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει εκείνοι έκλειναν τα αυτιά τους στα κακεντρεχή σχόλια και ζούσαν τον έρωτά τους ανέμελα, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν πως βρίσκονται ένα βήμα πριν το γάμο. 

«Θαυμάζω τον δυναμισμό, το πάθος και τη μεθοδικότητά της. Τα θαυμάζω, γιατί δύσκολα συνδυάζονται. Συνήθως οι άνθρωποι που έχουν πάθος είναι και παρορμητικοί στις αποφάσεις τους. Η Έλενα μπορεί και ισορροπεί το πάθος με την υπομονή και τη μεθοδικότητα», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου. 



Το ζευγάρι ωστόσο μετά από αρκετούς μήνες σχέσης φαίνεται να περνάει την πρώτη σοβαρή κρίση στη σχέση του, σύμφωνα με πληροφορίες του govastileto.gr το βράδυ της Τρίτης 6 Οκτωβρίου αυτόπτες μάρτυρες είδαν τους δυο τους να καβγαδίζουν έντονα σε γνωστό εστιατόριο στη Γλυφάδα, όπου είχαν πάει για να δειπνήσουν, ενώ κάποια στιγμή η πολιτικός άφησε στα κρύα του λουτρού τον τραγουδιστή.

Τι έκανε; Βλέποντας ότι ο έντονος διάλογός τους δεν έβγαινε κάπου και προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, αφού ήταν σε δημόσιο χώρο και τα αδιάκριτα βλέμματα είχαν πέσει πάνω τους, πήρε την τσάντα της και έφυγε

. Άγνωστη παραμένει η αιτία του τρικούβερτου καβγά τους, ας ελπίσουμε πως δεν ήταν τίποτε περισσότερο από έναν ερωτικό τσακωμό και πως τώρα που μιλάμε ίσως να έχουν λύσει τις διαφορές τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Eurovision 2024: Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός στο ΡΙΚ - Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top