Η αποβολή του Σεσί μπλόκαρε τον Απόλλωνα και η ΑΕΚ πήρε μία τεράστια νίκη με ανατροπή στο «Αλφαμέγα»!

Η αποβολή του Σεσί μπλόκαρε τον Απόλλωνα και η ΑΕΚ πήρε μία τεράστια νίκη με ανατροπή στο «Αλφαμέγα»!

Μία... άλλη ΑΕΚ στο Β' ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή της λόγω της αποβολής του Σεσί Ντ' Αλμέιδα στο 45΄+4΄, πέτυχε δύο γκολ με τους Εκπολό και Γκάμα στο 70΄ και 80΄ αντίστοιχα, ανέτρεψε το 1-0 του Α' ημιχρόνου και πήρε μία τεράστια εκτός έδρας νίκη με 1-2, μπαίνοντας με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα!

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλωνας είχε την υπεροχή και την κατοχή μπάλας, έλεγξε πλήρως το ρυθμό και δεν απειλήθηκε από την ΑΕΚ η οποία είχε προβληματική ανασταλτική λειτουργία, με τραγικά λάθη, ενώ υστέρησε και στο δημιουργικό κομμάτι.

Η Λεμεσιανή ομάδα πέτυχε ένα γκολ με τον Μάρκες στο 21ο λεπτό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αψυχολόγητο λάθος του Εκπολό, ενώ στο 30΄ έχασε πέναλτι με τον Σαγκάλ, με τον Αθανασιάδη να «ψωνίζει» τον παίκτη του Απόλλωνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE