Στα χέρια της Αστυνομίας άλλοι δύο για την υπόθεση με τα ναρκωτικά στη Λεμεσό - Αύριο ενώπιον Δικαστηρίου

Στα χέρια της Αστυνομίας άλλοι δύο για την υπόθεση με τα ναρκωτικά στη Λεμεσό - Αύριο ενώπιον Δικαστηρίου

Στη σύλληψη τριών υπόπτων προχώρησε η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού), μετά τον εντοπισμό τσάντας που περιείχε πέραν των δυο κιλών κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριών, ανακόπηκε για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 33χρονος, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε η τσάντα με τα ναρκωτικά.

Ο ύποπτος συνελήφθη και οδηγήθηκε για ανάκριση, ενώ ακολούθησε η σύλληψη δυο ακόμη προσώπων, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE