Τζο Μπάιντεν: Νέα γκάφα - «Πάω να κάνω 11η Σεπτεμβρίου» είπε και προκάλεσε αντιδράσεις, δείτε βίντεο

Τζο Μπάιντεν: Νέα γκάφα - «Πάω να κάνω 11η Σεπτεμβρίου» είπε και προκάλεσε αντιδράσεις, δείτε βίντεο

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, προκάλεσε αντιδράσεις με μια νέα γκάφα, δηλώνοντας ότι «κάνει 9/11» μια ημέρα πριν από την 23η επέτειο των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Ο Μπάιντεν έκανε το σχόλιο στους δημοσιογράφους κατά την αναχώρησή του από τον Λευκό Οίκο, αναφερόμενος πιθανότατα στη συμμετοχή του στις τελετές μνήμης των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης οι οποίες έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης, αλλά η δήλωσή του προκάλεσε σύγχυση και κριτική.

Ο Μπάιντεν επρόκειτο να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις στο Ground Zero της Νέας Υόρκης, στο Flight 93 Memorial στο Σάνκσβιλ και στο Πεντάγωνο, για να τιμήσει τα θύματα των επιθέσεων.

Ωστόσο, το σχόλιό του, που έγινε πριν την επιβίβασή του στο Marine One, δέχθηκε έντονες κριτικές στα κοινωνικά δίκτυα, με τους Ρεπουμπλικάνους να σχολιάζουν ειρωνικά το περιστατικό.

Παρά το λεκτικό ατόπημα, ο Μπάιντεν συνέχισε να μιλά για το debate μεταξύ της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις και του Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας την υποστήριξή του προς τη Χάρις.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE