Αντιδράσεις για πινακίδα στους Κυπριακούς δρόμους: «Μπαμπάς, μαμά, παιδί οικογένεια , φυσιολογικά πράγματα» - Φωτογραφία

Αντιδράσεις για πινακίδα στους Κυπριακούς δρόμους: «Μπαμπάς, μαμά, παιδί οικογένεια , φυσιολογικά πράγματα» - Φωτογραφία

Πινακίδα στους Κυπριακούς δρόμους προκάλεσε αντιδράσεις και η οποία αναγράφει «Μπαμπάς, μαμά, παιδί οικογένεια , φυσιολογικά πράγματα»

Η πινακίδα βρίσκεται στην αρχή του αυτοκινητόδρομου στη Λευκωσία. Κάποιοι αντέδρασαν για το μήνυμα της πινακίδας, άλλοι πάλι την υπερασπίστηκαν με πάθος.

Όπως ανέφερε η Ανδρομάχη Σοφοκλέους - Αντιπρόεδρoς Volt, « ξίνισε η προσθήκη του φυσιολογικά πράγματα. Προφανώς μπαμπάς , μαμά, παιδί είναι μια οικογένεια. Η πινακίδα αυτή έχει να κάνει με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια , αυτό είναι το κύριο μήνυμα της. Στην προσπάθεια τους κάποιοι να επιχειρηματολογήσουν με όρους τύπου φυσιολογικό, περιθωριοποιούν στιγματίζουν πάρα πολλούς ανθρώπους και παιδιά και οικογένειες».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.