Αντιδράσεις για πινακίδα στους Κυπριακούς δρόμους: «Μπαμπάς, μαμά, παιδί οικογένεια , φυσιολογικά πράγματα» - Φωτογραφία

Αντιδράσεις για πινακίδα στους Κυπριακούς δρόμους: «Μπαμπάς, μαμά, παιδί οικογένεια , φυσιολογικά πράγματα» - Φωτογραφία

Πινακίδα στους Κυπριακούς δρόμους προκάλεσε αντιδράσεις και η οποία αναγράφει «Μπαμπάς, μαμά, παιδί οικογένεια , φυσιολογικά πράγματα»

Η πινακίδα βρίσκεται στην αρχή του αυτοκινητόδρομου στη Λευκωσία. Κάποιοι αντέδρασαν για το μήνυμα της πινακίδας, άλλοι πάλι την υπερασπίστηκαν με πάθος.

Όπως ανέφερε η Ανδρομάχη Σοφοκλέους - Αντιπρόεδρoς Volt, « ξίνισε η προσθήκη του φυσιολογικά πράγματα. Προφανώς μπαμπάς , μαμά, παιδί είναι μια οικογένεια. Η πινακίδα αυτή έχει να κάνει με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια , αυτό είναι το κύριο μήνυμα της. Στην προσπάθεια τους κάποιοι να επιχειρηματολογήσουν με όρους τύπου φυσιολογικό, περιθωριοποιούν στιγματίζουν πάρα πολλούς ανθρώπους και παιδιά και οικογένειες».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE