Στο Νοσοκομείο 27χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Εκτινάχθηκε σε αυλή οικίας

Στο Νοσοκομείο 27χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Εκτινάχθηκε σε αυλή οικίας

Ο σοβαρός τραυματισμός μοτοσικλετιστή είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή Μουτάλλου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 12.9.24 και περί ώρα 17:55 γυναίκα ηλικίας 33 χρόνων οδηγούσε αυτοκίνητο στην οδό Ιμπραχίμ στην περιοχή Μουτάλου με νότια πορεία.

Φτάνοντας στη διασταύρωση με δύο άλλες οδούς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με την εξ αριστερών μοτοσικλέτα που οδηγούσε 27χρονος κάτοικος Πάφου.

Μετά τη σύγκρουση η μοτοσικλέτα ανατράπηκε με αποτέλεσμα τόσο η μοτοσικλέτα όσο και ο αναβάτης να καταλήξουν σε αυλή παρακείμενης κατοικίας.

Ο 27χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα λεκάνης, κάταγμα πλευρών, κάταγμα δεξιού ποδιού, καθώς και τραύμα πνευμονοθώρακα.

Η κατάσταση του 27χρονου χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Η μοτοσικλέτα όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις, ανέφερε ο κ. Νικολάου, οδηγείτο χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και χωρίς να είναι εγγεγραμμένη. Επίσης είναι άγνωστο κατά πόσο ο 27χρονος έφερε προστατευτικό κράνος, αφού το κράνος εντοπίστηκε στη σκηνή.

Έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη και στους δύο οδηγούς. Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE