Ανάγκες σε τρόφιμα και σχολικά είδη: Βρέφος χρειάζεται car seat και παιδικό καροτσάκι

Ανάγκες σε τρόφιμα και σχολικά είδη: Βρέφος χρειάζεται car seat και παιδικό καροτσάκι

 

Αρκετές είναι οικογένειες οι οποίες έχουν ανάγκες σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα «For a better World», οκτώ οικογένειες με παιδιά, βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και χρειάζονται από τρόφιμα, γραφική σχολική ύλη...μέχρι ρουχισμό.

Σε μια περίπτωση μητέρα χρειάζεται car seat και σε άλλη περίπτωση μητέρα με βρέφος χρειάζεται παιδικό καροτσάκι.

Δείτε:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE