«Τσάκωσαν» αλλοδαπή με πάνω από 2 κιλά κοκαΐνη στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Της πέρασαν χειροπέδες

«Τσάκωσαν» αλλοδαπή με πάνω από 2 κιλά κοκαΐνη στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Της πέρασαν χειροπέδες

Στις 16:15 χθες το απόγευμα τελωνειακή Λειτουργος ανέκοψε καθυποδειξη μέλους της ΥΚΑΝ για έλεγχο αλλοδαπή γυναίκα η οποία είχε αφιχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σε έρευνα που έγινε σε τσάντα ώμου που είχε στην κατοχή της εντοπίστηκε νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε άσπρη σκόνη κοκαΐνη βάρους 2 κιλών και 116 γραμμαρίων. Η γυναίκα συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Οδηγηθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηριου Λαρνακας το οποίο προχώρησε στην έκδοση διαταγματος κρατησης της για περίοδο 7 ημερών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE