Το Netflix έκοψε και πάλι μια καινούργια σειρά του - Δεν θα πιστέψετε ποια

Το Netflix έκοψε και πάλι μια καινούργια σειρά του - Δεν θα πιστέψετε ποια

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία ακόμα είδηση που αναφέρει ότι το Netflix έκοψε μία ακόμα σειρά του, η οποία είχε μόλις 2 σεζόν στο ιστορικό της.

Ο λόγος γίνεται για το “That ‘90s Show”, το οποίο έκανε πρεμιέρα στην υπηρεσία τον Ιανουάριο του 2023, ενώ το τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν έπαιξε τον περασμένο Ιούνιο. Φαίνεται ότι η σειρά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους στόχους που είχε θέσει το Netflix και έτσι δε θα δείτε ποτέ την 3η σεζόν.

H επίσημη σύνοψη του That 90s Show σύμφωνα με το Netflix:

Η Κίτι και ο Ρεντ Φόρμαν υποδέχονται μια νέα γενιά εφήβων στο υπόγειό τους, όταν η αγγονή τους, η Λέια, αποφασίζει να περάσει το καλοκαίρι της στο Ουισκόνσιν.

Σε αυτό το σόου έπαιζαν οι Kurtwood Smith, Debra Jo Rupp, Callie Haverda, Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Maxwell Donovan, Reyn Doi και Sam Morelos. Δημιουργοί φυσικά είναι οι Bonnie και Terry Turner, σε μία παραγωγή των Gregg Mettler, Marcy Carsey, Tom Werner, Jessica Goldstein και Chrissy Pietrosh.

Η σειρά ήταν ουσιαστικά πνευματικό αδερφάκι του That ‘70s Show με τους Topher Grace, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon και Wilmer Valderrama.

ΠΗΓΗ: Unboxholics.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Από την εκλογική ήττα και τον εσωκομματικό εμφύλιο, στη νέα εποχή-Το καθαρό μήνυμα της κάλπης, οι πληγές που παραμένουν ανοιχτές και η δύσκολη αποστολή της νέας προέδρου

BEST OF TOTHEMAONLINE