Ντουζαρίκ: «Ο Γκουτέρες παραμένει δεσμευμένος για διεξαγωγή άτυπων διευρυμένων επαφών στο Κυπριακό»

Ντουζαρίκ: «Ο Γκουτέρες παραμένει δεσμευμένος για διεξαγωγή άτυπων διευρυμένων επαφών στο Κυπριακό»

Στη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα για τη διεξαγωγή άτυπων διευρυμένων επαφών με σκοπό την εξεύρεση κοινού εδάφους για επανέναρξη των συνομιλίων στο Κυπριακό, αναφέρθηκε ο Εκπρόσωπος του Αντόνιο Γκουτέρες, Στεφάν Ντουζαρίκ απαντώντας σε ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

«Όπως συμφώνησε ο Γενικός Γραμματέας με τους ηγέτες κατά τη διάρκεια του άτυπου δείπνου τους στις 15 Οκτωβρίου, προσβλέπει στη διεξαγωγή μιας άτυπης συνάντησης ευρύτερης μορφής στο εγγύς μέλλον υπό την αιγίδα του για να συζητήσει την πορεία προς τα εμπρός και παραμένει δεσμευμένος με τα μέρη σχετικά με αυτό», σημείωσε ο κ. Ντουζαρίκ.

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη επίσκεψη της Αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέα, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο στην Κύπρο το επόμενο διάστημα ο κ. Ντουζαρίκ ανέφερε ότι «ακόμα δεν υπάρχει ανακοινώσιμη ημερομηνία».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE