ΗΠΑ: Ο Τραμπ επέλεξε τον Ματ Γκέιτς για το υπουργείο Δικαιοσύνης

ΗΠΑ: Ο Τραμπ επέλεξε τον Ματ Γκέιτς για το υπουργείο Δικαιοσύνης

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως επέλεξε τον βουλευτή της Φλόριντα Ματ Γκέιτς για το αξίωμα του υπουργού Δικαιοσύνης στην κυβέρνησή του.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να ανακοινώσω ότι ο βουλευτής Matt Gaetz, από τη Φλόριντα, προτείνεται για τη θέση του Γενικού Εισαγγελέα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Ματ είναι ένας βαθιά προικισμένος και επίμονος δικηγόρος, που έχει διακριθεί στο Κογκρέσο με την εστίασή του στην επίτευξη της αναγκαίας μεταρρύθμισης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης», έγραψε ο Τραμπ στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τραμπ δίνοντας και το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο Γκέιτς στο υπουργείο Δικαιοσύνης ανέφερε ότι  «ο Ματ θα προστατεύσει τα σύνορά, θα εξαρθρώσει εγκληματικές οργανώσεις και θα αποκαταστήσει την Πίστη και Εμπιστοσύνη των Αμερικανών στο Υπουργείο Δικαιοσύνης». 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE