Στην κυκλοφορία ο δρόμος Δερύνειας – Φρενάρους λόγω του τριπλού θανατηφόρου

Στην κυκλοφορία ο δρόμος Δερύνειας – Φρενάρους λόγω του τριπλού θανατηφόρου

Ο δρόμος Δερύνειας – Φρενάρους, που είχε κλείσει για την τροχαία κίνηση λόγω του τριπλού θανατηφόρου έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι, θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην επαρχία Αμμοχώστου, είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τριών νεαρών προσώπων.

Πρόκειται για δύο 20χρονους, τον Μαρτίνο Μάρτη (συνοδηγό) και τον Ειρηναίο Αδάμου (επιβάτη), καθώς επίσης και τον 18χρονο Νικόλα Κουτσού (επιβάτη), όλοι από το Φρέναρος.

Από τη σύγκρουση, δύο ακόμη νεαρά πρόσωπα (18 και 22 ετών) μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος, κατά μήκος της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στο Φρέναρος, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος και στο οποίο επέβαιναν ακόμη τέσσερα νεαρά πρόσωπα.

Το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, επισκέφθηκε τόσο ο 44χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος, όσο και ακόμη ένα νεαρό πρόσωπο που επέβαινε σ’ αυτό, οι οποίοι αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, πήραν εξιτήριο.

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE