ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες βολές Φαίδωνα για το ΓΝ Πάφου: «Πλέον αποδεδειγμένα κινδυνεύουν ζωές - Έχουν χαθεί και μερικές»

Νέες βολές Φαίδωνα για το ΓΝ Πάφου: «Πλέον αποδεδειγμένα κινδυνεύουν ζωές - Έχουν χαθεί και μερικές»

Σε νέες βολές για το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου προέβη ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, μετά την καταγγελία που έκανε για παιδί με πνευμονία και ταχυκαρδία που αναγκάστηκε να μεταφερθεί από την Πόλη Χρυσοχούς εσπευσμένα στη Λεμεσό καθώς δεν υπήρχαν κλίνες στην Πάφο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» ο κ. Φαίδωνος ανέφερε ότι το ΓεΣΥ ανέχεται να γίνεται κλοπή χρήματων από τα δημόσια οικονομικά ενώ γίνονται υπερχρεώσεις σε συγκεκριμένες ιατρικές πράξεις.

«Γιατροί κάνουν ιατρική πράξη των 15 λεπτών που δεν χρειάζεται εξειδίκευση και παίρνουν 2 χιλιάδες ευρώ», πρόσθεσε, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα δώσει στην δημοσιότητα τις επόμενες μέρες συγκεκριμένες καταγγελίες για ιατρικές πράξεις.

«Πλέον αποδεδειγμένα κινδυνεύουν ζωής, τολμώ να σας πω λόγω κακής στελέχωσης και λειτουργίας έχουν χαθεί και μερικές ζωές, γονείς έχασαν τα παιδιά τους έχουν προσφύγει και στην δικαιοσύνη», είπε καταληκτικά.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κάλεσμα Αρχιεπισκόπου στον Μητροπολίτη Πάφου να διαφοροποιήσει τη στάση του - «Δεν πρέπει να επανέλθει στον Μεσαίωνα»

• Η Κατανομή Ελλαδικών Πανεπιστημιακών Σχολών στην Κύπρο: Αναγκαία η Ισορροπία και η Δικαιοσύνη

• Υπουργικό Συμβούλιο: Εγκρίθηκαν οι 13 τροποποιήσεις για το δικαίωμα ψήφου από τα 17 - Δείτε αναλυτικά τι ισχύει

• ΤΖΟΚΕΡ: Ζαλίζει το ποσό μετά το νέο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ - Τέσσερα τυχερά δελτία στη δεύτερη κατηγορία

• Ανδρέας Γεωργίου-Σιμώνη Χριστοδούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη και τα καυτά φιλιά

• Απίστευτο περιστατικό στη Λεμεσό - Χαστούκισε ντελιβερά, του άρπαξε το κινητό και έγινε καπνός - Τι συνέβη



Γιατί ο Τατάρ θέλει να στείλει επιστολή στον ΓΓ ΟΗΕ πριν την κάθοδο της Ντι Κάρλο - Ολες οι λεπτομέρειες

Γιατί ο Τατάρ θέλει να στείλει επιστολή στον ΓΓ ΟΗΕ πριν την κάθοδο της Ντι Κάρλο - Ολες οι λεπτομέρειες

Επιστολή στον ΓΓ του ΟΗΕ σκέφτεται να αποστείλει ο Ερσίν Τατάρ πριν από την κάθοδο της Αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, για να του εξηγήσει τις θέσεις του για τα όσα συζητήθηκαν και τα θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση των δύο ηγετών, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει «πώς θα του μεταφερθούν αυτά που συζητήθηκαν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top