«Πυρά» Φαίδωνος: Παιδί με ταχυκαρδία μεταφέρθηκε από Πάφο σε Λεμεσό γιατί δεν υπήρχαν κλίνες - «Κάποιοι πανηγυρίζουν»

«Πυρά» Φαίδωνος: Παιδί με ταχυκαρδία μεταφέρθηκε από Πάφο σε Λεμεσό γιατί δεν υπήρχαν κλίνες - «Κάποιοι πανηγυρίζουν»

Πυρά κατά νοσηλευτηρίων εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Φαίδωνος, παιδί με πνευμονία και ταχυκαρδία αναγκάστηκε να μεταφερθεί από την Πόλη Χρυσοχούς εσπευσμένα στη Λεμεσό καθώς δεν υπήρχαν κλίνες στην Πάφο.

«Η εικόνα είναι σημερινή απο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Παιδί από το διαμέρισμα Πόλη Χρυσοχούς σήμερα με πνευμονία και ταχυκαρδία, μεταφέρεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο στη Λεμεσό γιατί το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου δεν έχει κενές κλίνες στο παιδιατρικό που διαθέτει μόνο 9+1 κλίνες. Η απόσταση αυξάνει τον κίνδυνο. Τέσσερα χρόνια το ίδιο σκηνικό, ενώ κάποιοι πανηγυρίζουν για “επιτυχίες”. Πόση αναποτελεσματικότητα;», κατήγγειλε συγκεκριμένα.

Δείτε την ανάρτηση του κ.Φαίδωνος:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE