Τον έψαχναν για απόπειρα φόνου στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε 21χρονο

Τον έψαχναν για απόπειρα φόνου στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε 21χρονο

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 21 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, αδικήματα που σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, φέρεται να διαπράχθηκαν στη Λευκωσία, στις 07 Δεκεμβρίου, 2024, εναντίον άντρα ηλικίας 46 ετών. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 10.30 το βράδυ του Σαββάτου, 07 Δεκεμβρίου, ενώ 46χρονος άντρας βρισκόταν σε πεζοδρόμιο έξω από την οικία του, στην επαρχία Λευκωσίας, οδηγός αυτοκίνητου έστρεψε το όχημα του εναντίον του, τον κτύπησε και στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή. Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, με τραύματα στα πόδια.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 21χρονου υπόπτου και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της Τρίτης, 10 Δεκεμβρίου, 2024, από μέλη της Αστυνομίας στη Λευκωσία.

Ακολούθως, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του, διάρκειας οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE