Παραλίμνι: Δυο αδερφές κάπνιζαν χασίς στο αυτοκίνητο αλλά το μετάνιωσαν

Παραλίμνι: Δυο αδερφές κάπνιζαν χασίς στο αυτοκίνητο αλλά το μετάνιωσαν

Συνελήφθησαν δύο νεαρές για υπόθεση ναρκωτικών

Δυό νεαρές αδελφές  απο το Παραλίμνι συνελήφθησαν  ψες μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα ως ύποπτες για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία άνδρες της ΥΚΑΝ  ανέκοψαν και ερεύνησαν στο Παραλίμνι  αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονη απο το Παραλίμνι με συνοδηγό την 18χρονη αδελφή της.

Κατα την ανακοπή η οδηγός  θεάθηκε  να ρίχνει απο το παράθυρο ένα αντικείμενο το οποίο οι αστυνομικοί εντόπισαν  διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για ένα  χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με  βιομηχανοποιημένο καπνό βάρους  0,3 γραμμάρια.

Συνελήφθησαν και οι δυό για αυτόφωρο αδίκημα  για να ακολουθήσει έρευνα στο σπίτι τους  χωρίς να βρεθεί οτιδήποτε το παράνομο.

Οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου οπου  η 23χρονη αφου  ανακρίθηκε παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων και τέθηκε υπο κράτηση.

Η 18χρονη αφέθηκε ελεύθερη αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE