ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συννεφιά και βροχοπτώσεις μέχρι και την Πέμπτη – Δείτε αναλυτικά τον καιρό

Συννεφιά και βροχοπτώσεις μέχρι και την Πέμπτη – Δείτε αναλυτικά τον καιρό

Άλλαξε και ο καιρός μαζί με την αλλαγή της ώρας

Ασθενής χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος ενώ τοπικά αναμένονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ για να τραπουν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι,3 με 4 Μποφό
 Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται μικρή πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top