Παρατράγουδα στη Λάρνακα: Αστυνομικοί χτύπησαν ανήλικο οπαδό στο «Αμμόχωστος»!

Παρατράγουδα στη Λάρνακα: Αστυνομικοί χτύπησαν ανήλικο οπαδό στο «Αμμόχωστος»!

Τραγικά πράγματα συνέβησαν εκτός του σταδίου Αμμόχωστος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με τον ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας αποχωρώντας από το στάδιο κατευθύνθηκαν προς τον σύνδεσμο της ομάδας (έξω από το γήπεδο). 

Ακολούθως αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν να τους καλέσουν να απομακρυνθούν ενώ εκείνοι αρνήθηκαν υποστηρίζοντας ότι δεν προκάλεσαν οποιονδήποτε ούτε ενόχλησαν.

Τα πνεύματα άναψαν όταν οι αστυνομικοί….ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ THEMASPORTS.COM

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE