Σωτήρια κίνηση από αστυνομικούς σε περιπολία: Αντιλήφθηκαν 58χρονο να ζητά βοήθεια σε όχημα - Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

Σωτήρια κίνηση από αστυνομικούς σε περιπολία: Αντιλήφθηκαν 58χρονο να ζητά βοήθεια σε όχημα - Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

Τα ξημερώματα σήμερα μέλη της Αστυνομίας ανταποκρίθηκαν άμεσα σε περιστατικό που έχρηζε άμεσης νοσηλείας σε Νοσοκομείο.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις στις 00.40 τα ξημερώματα σήμερα, όταν, ενώ μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού διενεργούσαν περιπολία και ελέγχους στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό, άντρας ηλικίας 58 ετών, στάθμευσε το όχημα που οδηγούσε στο σημείο που ήταν τα μέλη της Αστυνομίας και ζητούσε βοήθεια για μεταφορά του σε νοσοκομείο, αφού αισθανόταν πόνο στο στήθος και παρουσίαζε δυσκολία στην αναπνοή.

Άμεσα τα μέλη της Αστυνομίας τον οδήγησαν με ασφάλεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε ιατρικής περίθαλψης και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο 58χρονος είναι καλά στην υγεία του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974, η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσίευσε βίντεο και μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας ότι η κατοχή μέρους της Κύπρου συνεχίζεται και επαναβεβαιώνοντας τη θέση της για επίλυση του Κυπριακού στη βάση του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.