Πέθανε ο καθηγητής Μιχάλης Παπαδόπουλος - Θλίψη στο Frederick

Πέθανε ο καθηγητής Μιχάλης Παπαδόπουλος - Θλίψη στο Frederick

Το Πανεπιστήμιο Frederick με ανακοίνωσή του εκφράζει βαθύτατη θλίψη για τον θάνατο του πρώτου του Πρύτανη, Καθηγητή Μιχάλη Παπαδόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, σε ηλικία 89 ετών.

Οπως αναφέρει, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος διαδραμάτισε κύριο και καταλυτικό ρόλο στην ίδρυση του Πανεπιστημίου Frederick, ως μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του, αλλά και στη θεμελίωση των ακαδημαϊκών δομών του Πανεπιστημίου, ως ο πρώτος εκλεγμένος Πρύτανής του.

Προσθέτει ότι ο Μιχάλης Παπαδόπουλος ήταν ομότιμος καθηγητής από το 2003. Διετέλεσε πρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (2004-2006) και Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick (2006-2008). Το Πανεπιστήμιο Frederick τίμησε το 2022 τον Μιχάλη Παπαδόπουλο με το ειδικό βραβείο «Μιχάλη Φρειδερίκου» για την προσφορά του στην ίδρυση και ακαδημαϊκή θεμελίωση του Πανεπιστημίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE