Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο - «Αμερική, σε ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκες αυτόν τον ιερό τόπο»

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο - «Αμερική, σε ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκες αυτόν τον ιερό τόπο»

Αποχαιρετιστήριο βίντεο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της θητείας του στο Οβάλ Γραφείο, ανέβασε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στην πλατφόρμα «Χ» ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, λίγες ώρες προτού παραδώσει και επίσημα το πόστο του στον διάδοχό του Ντόναλντ Τραμπ, ενόψει της ορκομωσίας του. 

«Για μένα, το Σπίτι του Λαού είχε πάντα ως στόχο να καλωσορίζει τους πάντες. Αμερική, σε ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκες αυτόν τον ιερό τόπο. Μου άρεσε πολύ να ανοίγω τις πόρτες του Οβάλ Γραφείου πιο πλατιά από ποτέ τα τελευταία τέσσερα χρόνια», γράφει ο Τζο Μπάιντεν στη λεζάντα του βίντεο.

Στο βίντεο μπορεί να διακρίνει κανείς πολλές εξέχουσες προσωπικότητες που πέρασαν από τον Λευκό Οίκο και το γραφείο του Αμερικανού προέδρου κατά τη διάρκεια της θητείας του, όπως χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούμπο και ο Θανάσης Αντετοκούμπο, η Μαράια Κάρει, ο Μπόνο και η Billie Eilish.

Υπενθυμίζεται ότι η ορκομωσία του Ντόναλντ Τραπ θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 η ορκωμοσία στο Καπιτώλιο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE