ΠτΔ: Δέχθηκε τον Πρόεδρο και Μέλη της ευρωπαϊκής περιφέρειας του Διεθνούς Ινστιτούτου Διαμεσολαβητών στο Προεδρικό

ΠτΔ: Δέχθηκε τον Πρόεδρο και Μέλη της ευρωπαϊκής περιφέρειας του Διεθνούς Ινστιτούτου Διαμεσολαβητών στο Προεδρικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο και τα Μέλη της ευρωπαϊκής περιφέρειας του Διεθνούς Ινστιτούτου Διαμεσολαβητών (International Ombudsman Institute), τους οποίους συνόδευε η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κα Μαρία Λοττίδη.

Μετά τη συνάντηση, η Επίτροπος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη «ανταλλάχθηκαν απόψεις «για τη διεθνή κατάσταση, για το εθνικό μας δίκαιο και για τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικότερα».

Πρόσθεσε ότι για πρώτη φορά συμμετέχει η Κύπρος στο Διεθνές Ινστιτούτο Διαμεσολαβητών και για αυτό τον λόγο πραγματοποιήθηκε Συνάντηση του Ινστιτούτου στην Κύπρο για πρώτη φορά, σημειώνοντας ότι η σημασία της Συνάντησης είναι μεγάλη, τόσο λόγω της διεθνοποίησης του Κυπριακού όσο και για την εικόνα της Κύπρου στο εξωτερικό, καθώς και για την προώθηση και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE