Στρατιωτικό αεροσκάφος παραβίασε το FIR Λευκωσίας - Δείτε βίντεο

Στρατιωτικό αεροσκάφος παραβίασε το FIR Λευκωσίας - Δείτε βίντεο

Τουρκικό στρατιωτικό αεροσκάφος πέρασε σήμερα από την περιοχή του θαλασσοτεμαχίου πέντε της κυπριακής ΑΟΖ, όπου επιχειρεί το γεωτρύπανο της Exxonmobil για να βρει φυσικό αέριο στον στόχο Ηλέκτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sigma, το τουρκικό στρατιωτικό αεροσκάφος, καταγράφεται σε δορυφορικούς χάρτες να περνά κοντά στο οικόπεδο "πέντε" της Κυπριακής ΑΟΖ.

Δηλαδή την περιοχή, που έχει δεσμευθεί από την Κυπριακή Δημοκρατία, για την έναρξη γεωτρήσεων στον στόχο Ηλέκτρα, όπου δραστηριοποιούνται οι εταιρείες EXXON MOBIL και Qatar Energy.

Οι δορυφορικοί χάρτες καταγράφουν το αεροσκάφος να ξεκινά τη διαδρομή του, από την Τουρκία και να περνά από περιοχή.

Δείτε βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα μετά από φωτιά σε πολυκατοικία

Τραγωδία στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα μετά από φωτιά σε πολυκατοικία

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παραμονής των Χριστουγέννων στη Λευκωσία, όταν λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο που βρισκόταν στην οροφή πολυκατοικίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE