Πέρασαν χειροπέδες σε μέλος της Αστυνομίας - Διερευνώνται σοβαρά αδικήματα

Πέρασαν χειροπέδες σε μέλος της Αστυνομίας - Διερευνώνται σοβαρά αδικήματα

Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου Αστυνομίας (Υ.Ε.Ε.Α.) διερευνά εναντίον μέλους της Αστυνομίας τα πιο κάτω αδικήματα που αφορούν:

  1. Αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους
  2. Δεκασμός Δημόσιου Λειτουργού
  3. Κλοπή από Δημόσιο Λειτουργό
  4. Κατάχρηση Εξουσίας
  5. Δόλος και κατάχρηση εμπιστοσύνης από Δημόσιο Λειτουργό
  6. Αδικήματα που αφορούν στον Περί της Παρεμπόδισης της Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες Νόμο

Το εν λόγω μέλος της Αστυνομίας συνελήφθηκε με δικαστικό ένταλμα, σήμερα 21/01/2025 και ώρα 1815, σε σχέση με τα πιο πάνω υπό διερεύνηση αδικήματα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΕΕΑ.

Η Ηγεσία της Αστυνομίας τονίζει για ακόμη μια φορά ότι η πάταξη της διαφθοράς  αποτελεί προτεραιότητα για την Αστυνομία. Η Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη στην αποστολή της και προσηλωμένη στο να υπηρετεί την κοινωνία με ακεραιότητα και σεβασμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE