Βρέθηκε ο πρόγονος του μεγάλου λευκού καρχαρία, ηλικίας 9 εκατομμυρίων ετών

Βρέθηκε ο πρόγονος του μεγάλου λευκού καρχαρία, ηλικίας 9 εκατομμυρίων ετών

Παλαιοντολόγοι στο Περού αποκάλυψαν τη Δευτέρα το απολίθωμα ηλικίας 9 εκατομμυρίων ετών ενός συγγενή του μεγάλου λευκού καρχαρία που κάποτε ζούσε στα νερά του νότιου Ειρηνικού Ωκεανού.

Το απολίθωμα του Cosmopolitodus Hastalis που βρέθηκε σε σχεδόν άρτια κατάσταση, εντοπίστηκε περίπου 235 χιλιόμετρα νότια της Λίμα στη λεκάνη Πίσκο του Περού, μια καυτή, έρημη περιοχή που φημίζεται για τις συχνές ανακαλύψεις αρχαίων θαλάσσιων ειδών.

Ο πρόγονος αυτός φαίνεται να τρεφόταν με σαρδέλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE