Θρηνεί η Λύση: «Έσβησε» ο Ανδρέας Κοντός - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία του

Θρηνεί η Λύση:  «Έσβησε» ο Ανδρέας Κοντός  - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία του

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Ανδρέα Κοντού από την Λύση και τέως κάτοικο συν. Κόκκινες Στροβόλου.

Ο Ανδρέας Κοντός (Κοντάρας) «εσβησε» στις 20 Ιανουαρίου 2025, σε ηλικία 92 ετών

Η Εξόδιος Ακολουθία, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στον Συν. Κόκκινες , την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2025, ώρα 12:00 και καλούμε όλους, όσοι τιμούν την μνήμη του να παραστούν.

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Χριστιανικό Σύνδεσμο Αποστόλου Λουκά και Σύνδεσμο "ΕΛΠΙΔΑ" για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Είμαστε σε εγρήγορση και παρακολουθούμε τις εξελίξεις είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE