Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισαν οι δύο λωρίδες - Δείτε σε ποιο σημείο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισαν οι δύο λωρίδες - Δείτε σε ποιο σημείο

Λόγω οδικής σύγκρουσης, έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών.

Η τροχαία κίνηση διεξάγεται μέσω της δεξιάς λωρίδας του δρόμου, ενώ στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE