Σοβαρό το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Στο σημείο ασθενοφόρο - Δείτε φωτογραφίες

Σοβαρό το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Στο σημείο ασθενοφόρο - Δείτε φωτογραφίες

Λόγω οδικής σύγκρουσης, έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο είναι σοβαρό, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πόσα οχήματα εμπλέκονται ή κάτι περισσότερο.

Δείτε φωτογραφίες

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE