Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισαν οι δύο λωρίδες - Δείτε σε ποιο σημείο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισαν οι δύο λωρίδες - Δείτε σε ποιο σημείο

Λόγω οδικής σύγκρουσης, έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών.

Η τροχαία κίνηση διεξάγεται μέσω της δεξιάς λωρίδας του δρόμου, ενώ στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE