Στις 14 Φεβρουαρίου ξανά στο δικαστήριο ο Γιάννης Γιαννάκη

Στις 14 Φεβρουαρίου ξανά στο δικαστήριο ο Γιάννης Γιαννάκη

Αναβλήθηκε εκ νέου η εκδίκαση της υπόθεσης του τέως Επιτρόπου Εθελοντισμού, Γιάννη Γιαννάκη, με το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας να επαναορίζει νέα δικάσιμο στις 14 Φεβρουαρίου του 2025.

Συγκεκριμένα, ο συνήγορος υπεράσπισης του Γιαννάκη Γιαννάκη, Θανάσης Κορφιώτης, ζήτησε ολιγοήμερη αναβολή της υπόθεσης, αφού όπως είπε γίνεται μια προσπάθεια τόσο από πλευράς του, όσο και από την πλευρά της κατηγορούσας Αρχής, ώστε να συμπτυχθεί ο χρόνος εκδίκασης της υπόθεσης και να εξοικονομηθεί «πολύτιμος» δικαστικός χρόνος.

Ο κ. Κορφιώτης είπε στο δικαστήριο πως μέσα από τις συζητήσεις με την άλλη πλευρά φαίνεται να υπάρχουν καλές πιθανότητες, για να επιτευχθεί συμφωνία.

Το αίτημα της αναβολής έγινε δεκτό από το δικαστήριο, το οποίο όρισε την επόμενη δικάσιμο στις 10:30 της 14ης Φεβρουαρίου. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γιαννάκη αιτήθηκε σε προηγούμενη διαδικασία να εξαιρεθεί η Δικαστής, Νικόλ Γρηγορίου, από τη διαδικασία, επικαλούμενος λόγους μεροληψίας, με τη δικαστή τελικά να απορρίπτει το αίτημά του.

Ο τέως Επίτροπος Εθελοντισμού αντιμετωπίζει συνολικά οκτώ κατηγορίες που αφορούν πλαστογραφία και διακίνηση πλαστού εγγράφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE