Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος
Στη σύλληψη 41χρονου πατέρα προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης σε βάρος προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακαδημιών Κ-12.

Ο κ. Χακ ανέφερε πως η κ. ΝτιΚάρλο θα ταξιδέψει στην Κύπρο κατά το Σαββατοκύριακο και στις 10 Φεβρουαρίου θα συναντηθεί με τους δυο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, προσθέτοντας πως "θα συζητήσουν την πορεία προς τα εμπρός στο Κυπριακό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας μιας άτυπης συνάντησης σε διερευμένη μορφή".
"Επιπρόσθετα, η κ. ΝτιΚάρλο θα επικεντρωθεί στο έργο της αποστολής καλών υπηρεσιών του ΓΓ και θα συναντηθεί με εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων ομάδων νεολαίας και γυναικών", ανέφερε ο κ. Χακ.
Πρόσθεσε πως μετά την επίσκεψή της στην Κύπρο, η κ. ΝτιΚάρλο θα έχει συναντήσεις στην Αθήνα στις 12 Φεβρουαρίου και στην Άγκυρα στις 13 Φεβρουαρίου, για συζητήσεις για το Κυπριακό, καθώς και για άλλες καίριες περιφερειακές και παγκόσμιες εξελίξεις.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




