Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Όλα όσα διαδραματίζονται στις δυο εκδηλώσεις αλλά και το πλάνο της Αστυνομίας μετέφερε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha η δημοσιογράφος, Έρικα Καβάζη.
Από τη μια η εκδήλωση του ΕΛΑΜ ενάντια στην παράνομη μετανάστευση, όπου περίπου 700-800 άτομα συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, μπροστά από το Διοικητήριο, όπου πραγματοποίησαν ομιλίες.
Ακολούθως ξεκίνησαν πορεία από την Πλατεία Ανεξαρτησίας προς την οδό Γλάδστωνος, με τις Αρχές να επιτηρούν την όλη κατάσταση ώστε να μην συναντηθούν με την δεύτερη εκδήλωση διαμαρτυρίας.
Και συγκεκριμένα με αυτή των ANTIFA στην περιοχή του Μόλου, όπου έχουν συγκεντρωθεί περίπου 100-150 άτομα.
Υπενθυμίζεται ότι πολλά καταστήματα κατέβασαν ρολά από τις 18:00 αντί στις 19:30 που ήταν προγραμματισμένο, μετά από συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις