Προσοχή: Αυτόν ψάχνουν για υπόθεση κλοπής που σημειώθηκε στη Λάρνακα - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Προσοχή: Αυτόν ψάχνουν για υπόθεση κλοπής που σημειώθηκε στη Λάρνακα - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Την φωτογραφία ενός υπόπτου, που αναζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και κλεπταποδοχής, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 08-09 Φεβρουαρίου, 2025 στη Λάρνακα, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση ή τον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στον τηλεφωνικό αριθμό 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.