Τους έπιασαν να φορτώνουν σκάφος με την «πραμάτεια» τους - Χειροπέδες σε πέντε - Δείτε φωτογραφία

Τους έπιασαν να φορτώνουν σκάφος με την «πραμάτεια» τους - Χειροπέδες σε πέντε - Δείτε φωτογραφία

Μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν σήμερα συντονισμένη επιχείρηση στη Λάρνακα, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα (δύο 37χρονοι, ένας 39χρονος, μία 34χρονη και ένας 31χρονος).

Οι τέσσερις άντρες εντοπίστηκαν να φορτώνουν κιβώτια σε ελλιμενισμένο σκάφος, τα οποία περιείχαν χαρτοκιβώτια με μεγάλο αριθμό αδασμολόγητων τσιγάρων και συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησαν έρευνες και σε άλλα σημεία, μεταξύ των οποίων μία οικία και δύο οχήματα, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα τιμαλφή, μεγάλο χρηματικό ποσό, 10,503 κούτες με τσιγάρα, καθώς και ένα σακουλάκι που περιείχε κοκαΐνη. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκε και συνελήφθη, η 34χρονη.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν πέραν των μελών της ΥΚΑΝ, μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας, του Κλάδου Αστυνομικών Σκύλων και του Τμήματος Τελωνείων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE