Κλοπή μοτοσυκλέτας στη Λάρνακα - Έξι ημέρες στο κελί 18χρονος

Κλοπή μοτοσυκλέτας στη Λάρνακα - Έξι ημέρες στο κελί 18χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες, εναντίον νεαρού ηλικίας 18 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μοτοσυκλέτας που διαπράχθηκε χθες, Τρίτη, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 18χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ φέρεται να ενέχεται και σε άλλες κλοπές αυτοκινήτων, οι οποίες σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λάρνακα.

Οι ανακριτές της υπόθεσης προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψής του και γι' αυτές τις υποθέσεις.

Το πρωί ο 18χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE