Καταζητούμενος για την υπόθεση της ύποπτης ομάδας των 80 ανέβασε βίντεο στο You Tube - Oσα ισχυρίζεται

Καταζητούμενος για την υπόθεση της ύποπτης ομάδας των 80 ανέβασε βίντεο στο You Tube -  Oσα ισχυρίζεται

Πιο περίπλοκα και περίεργα εξελίσσονται οι καταστάσεις με την ύποπτη ομάδα των 80 για εκληματική δράση. Μάλιστα καταζητούμενος ανέβασε βίντεο στο You Tube...εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του όσον αφορά τους χειρισμούς της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για το τρίτο πρόσωπο για το οποίο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, σε σχέση με την πρωτοφανή υπόθεση της ύποπτης ομάδας των 80 για εγκληματική δράση. 

Πρόκειται για τον 45χρονο Κώστα Πατσαλίδη από τη Λεμεσό, ο οποίος καταζητείται στη βάση εντάλματος σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων κ.λπ.

Ο καταζητούμενος ωστόσο, δημοσιοποίησε βίντεο με τις θέσεις του εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του με τις έρευνες της Αστυνομίας Κύπρου. 

Μάλιστα στο βίντεο ισχυρίζεται οτι καταπατούν διεθνείς συμβάσεις που υπέγραψε η Κύπρος και απαιτεί να αφεθούν ελεύθεροι τα δυο πρόσωπα πού έχουν συλληφθεί.

Δείτε το βίντεο

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Διαφάνεια στη διακυβέρνηση στην Κύπρο: Βήματα προς την αλλαγή - Οι κινήσεις Χριστοδουλίδη

Διαφάνεια στη διακυβέρνηση στην Κύπρο: Βήματα προς την αλλαγή - Οι κινήσεις Χριστοδουλίδη

Η διαφάνεια και η ανοικτότητα στη διακυβέρνηση είναι θεμελιώδεις αρχές που ενισχύουν τη δημοκρατία και καλλιεργούν την εμπιστοσύνη των πολιτών προς τους θεσμούς.