Ηλεκτρική θερμάστρα προκάλεσε φωτιά σε λυόμενη οικία - Στο Νοσοκομείο ηλικιωμένος

Ηλεκτρική θερμάστρα προκάλεσε φωτιά σε λυόμενη οικία - Στο Νοσοκομείο ηλικιωμένος

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ηλικιωμένος που εισέπνευσε καπνό χθες (15/2) το βράδυ, μετά από πυρκαγιά σε βοηθητική λυόμενη οικία

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, στις 21:09 έγινε ανταπόκριση του πυροσβεστικού σταθμού Πόλις Χρυσοχούς με δύο στελεχωμένα οχήματα για πυρκαγιά σε βοηθητική λυόμενη οικία στην Κοινότητα Νέα Δήμματα.

Η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε εξοπλισμό της (επίπλωση, ρουχισμός, και ηλεκτρικές συσκευές).

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, κατασβέστηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής που πραγματοποίησαν είσοδο με χρήση αναπνευστικών συσκευών και σωλήνων νερού. «Ηλικιωμένο άτομο που διέμενε στην διπλανή κύρια κατοικία εισήλθε στην βοηθητική κατοικία για να θέσει εκτός λειτουργίας ηλεκτρική θερμάστρα και εισέπνευσε καπνό». 

Μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς.

Η αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς ήταν ακτινοβολία ηλεκτρικής θερμάστρας σε έπιπλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.