Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Ο λόγος για την Ραφαέλα Μπέλα. Γνωστός επιχειρηματίας την αναγνώρισε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και την «έλουσε» στα λουλούδια.
Ξόδεψε πάνω από 10.000 ευρώ για χάρη της σε λουλούδια, ενώ η ίδια αποδέχθηκε την πρόσκληση του να καθίσει στο τραπέζι του, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η Ραφαέλα Μπέλα τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την εταιρία παραγωγής ταινιών για ενήλικες της Ίννας Ιννάκι (SugarbabesTv) και έχει μεγάλη δημοφιλία στο ανδρικό κοινό.
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις