Οδηγοί προσοχή – Πυκνή τροχαία κίνηση προς το Τρόοδος

Οδηγοί προσοχή – Πυκνή τροχαία κίνηση προς το Τρόοδος

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Κυριακής στους δρόμους προς το Τρόοδος.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρείται τόσο στην επαρχία Λεμεσού και στους δρόμους Λεμεσού-Πλατρών-Τροόδους και Καρβουνά-Τροόδους, όσο και στην επαρχία Λευκωσίας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Ακακίου και στον δρόμο Αστρομερίτη-Κακοπετριάς-Αμίαντου.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας.

Σε διάφορα σημεία στο οδικό δίκτυο προς το Τρόοδος βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας όπου χρειαστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE