Πάπας Φραγκίσκος: Χρειάζομαι ακόμη λίγες θεραπείες για τη βρογχίτιδά μου - Το μήνυμά του στους πιστούς

Πάπας Φραγκίσκος: Χρειάζομαι ακόμη λίγες θεραπείες για τη βρογχίτιδά μου - Το μήνυμά του στους πιστούς

Ο πάπας Φραγκίσκος απευθύνθηκε σήμερα στους πιστούς μέσω γραπτού μηνύματος διότι, ως γνωστόν, την περασμένη Παρασκευή εισήχθη στην πανεπιστημιακή πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης για την θεραπεία λοίμωξης του αναπνευστικού.

«Θα ήθελα να βρίσκομαι ανάμεσά σας αλλά -όπως γνωρίζετε- βρίσκομαι στην πολυκλινική Τζεμέλι διότι χρειάζομαι ακόμη λίγες θεραπείες για την βρογχίτιδά μου», αναφέρει στο μήνυμά του ο Φραγκίσκος.

Ο πάπας κάλεσε τους πιστούς να συνεχίσουν να προσεύχονται υπέρ της ειρήνης στην Παλαιστίνη, στο Ισραήλ και σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, όπως και στην Μιανμάρ, στην περιοχή Κίβου και στο Σουδάν.

Ο ποντίφικας, τέλος, θέλησε να ευχαριστήσει τους πιστούς «για την εγγύτητα και τις προσευχές με τις οποίες τον συνοδεύουν, τις ημέρες αυτές», όπως και τους γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Τζεμέλι, για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE